2016. dec 10.

A legújabb rusztikus étkezőasztalunk tölgyfából

írta: BútorKovács
A legújabb rusztikus étkezőasztalunk tölgyfából

Elkészült legújabb rusztikus asztalunk, melyet nem más, mint Mádai Vivien rendelt meg tőlünk a BútorKovácstól.

Nem sokat kellett a tervezéssel bíbelődni, mert konkrét elképzelések alapján gyártottuk le és az egyedi elképzeléseink és tapasztalataink alapján készítettük el a rusztikus, patinás felületet.

A legújabb rusztikus étkezőasztalunk tölgyfából

Vivien még külön kérte is, hogy rusztikus legyen a javából, hiszen ezeknek az asztaloknak a kopott, kitört „mintázat” adja meg a szépségét. Továbbá nem lehet két egyformát készíteni, hiszen egy antikolt étkezőasztal egy „handmade” bútor, amit nem feltétlen egy mérnökileg pontos terv szerint koptatott a készítő, azaz a BútorKovács.

Azonban ennek a formának vannak bizonyos hátrányai, melyek sajnos a gyárthatóságát teszik végessé, ami az anyagfelhasználásból adódik. Sajnos, mivel a lábai már jóformán 250 évesek és egy gemenci hídnak a tartó gerendái voltak, ezért azokból már csak pár darab van a műhelyben. Ebből a pár darab gerendából pedig mindösszesen 3 db asztal tudunk elkészíteni.

Mit kell tenned, hogy tiéd legyen a valamelyik asztal?

Jelentkezz, kérj ajánlatot a butorkovacs@butorkovacs.hu email címen és ha megtetszett az ár, akkor foglald le minél hamarabb az asztalt.

Persze nem kell azoknak sem búslakodni, akik lemaradnak, mert pár apró trükkel megoldható bármi, azért egy 250 éves gerendát mégsem olyan könnyű reprodukálni, még a BútorKovácsnak sem.

forrás: rusztikus asztal gyártó - butorkovacs.hu

Szólj hozzá

asztalos étkezőasztal bútor készítés rusztikus-asztal antikolt-étkezőasztal